forgive sounds good, forget I'm not sure I could

jag fick precis en lustig känsla av att vilja ta på mig min underbara vita klänning, sätta "I made it" på repeat och bara hoppa runt, och kanske bara kanske fälla några små glädjetårar. studentkänsla tror jag minsann. jagvilltillbaka. det var så otroligt mäktigt, så underbart, så overkligt.

I look up to the sky
and now the world is mine
I've known it all my life
I made it! I made it!
I used to dream about, the life I'm living now
I know that there's no doubt
I made it! I made it!


Idag har jag gjort min första tenta, hemtenta för att vara noga. Resultatet kommer på fredag och börjar redan bli nervös. menmen, mer än mitt bästa kan jag ju inte göra. Nästa vecka börjar den andra delkursen "samhällskommunikation och mediestruktur" spännande!

Jag är förövrigt trött på mitt hår, så otroligt trött. Eller mest på färgen, jag gillar mina ljusa slingor dom gör att jag intalar mig själv att det fortfarande är sommar. men guuud vilken helt förfärlig utväxt jag har fått. Min underbara frisör har gått och blivit mammaledig innan jag hann lägga i nya slingor. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Är lite sugen på att bara slänga i nån mörk färg med en aning rött(typ som förra hösten?). Är lite osäker på att gå till en annan salong(finns ingen som jag blir lika nöjd med). Får nog fortsätta analysera detta i-landsproblem, men kanske lite snabbt så jag slipper det förfärliga utväxten bums!